maanantai 16. kesäkuuta 2014

Ihana vaahtokarkkikaakao

Viikonloppuvieraat eivät syöneet kaikkia brunssiherkkuja.

Onkohan shamppanja ja vaahtokarkit passé? Kaikki shampanja meni kyllä :D





Kekkasin sitten tehdä brunssijämistä vaahtokarkkikaakaota. Vaikka se mielestäni onkin aika tuhti talvinen herkku, ei se hullumpaa ollut viileänä kesäiltanakaan terassilla nautittuna. Ehkäpä vaahtiskaakaota voisi tehdä brunssille. Menekki voisi olla parempi kuin vaahtokarkeilla yksinään.

Se on just näin helppoa:
1. Lämmitä maito mikrossa
2. Sekoita siihen kaakaojauhetta
3. Lisää vaahtokarkit ja kermavaahto (en käytä jälkimmäistä, mutta joku varmaan tykkää)
4. Huolehdi, että maito on tarpeeksi kuumaa, jotta vaahtokarkit sulavat siihen. Alimmassa kuvassa sulamisoperaatio on käynnissä, en ole siis hörpännyt vielä tässä vaiheessa.
5. Pese hampaat juomisen jälkeen, sillä niissä on sokerikuorrutus  :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti