lauantai 7. kesäkuuta 2014

Makoisat mansikkarahkaletut

Rahkaletut tekevät hyvää mielelle ja vatsalle. Niiden paistaminen mökkiaamuina on suorastaan meditatiivista ja kaivattua vaihtelua arkiaamujen mikropuuroaamiaiseen.

Plättyjä tuunaamalla voi tehdä joko suolaisen aamupalan/lounaan tai makean jälkiruoan. 


Ostin mökkimatkalla mansikoita lättyjen kyytipojaksi ja sirottelin sokeria päälle. Toimi!


























Resepti


1. Sekoita keskenään kaksi kananmunaa ja puolet Arlan mansikkarahkasta (n. 125 g).

2. Lisää ruokalusikallinen jauhoja, esim. Sunnuntain spelttijauhoja.
3. Lisää teelusikallinen suolaa tai sokeria, riippuen teetkö suolaiset vai makeat lätyt.
4. Paista pannulla margariinissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti