maanantai 15. syyskuuta 2014

Parvekkeen syysilme

Meidän kaupunkikodin parveke on koko asunnon levyinen, patio oikeastaan. Se toimii kuusi kuukautta vuodesta yhtenä lisähuoneena, jossa syödään, loikoillaan, luetaan, kuivatetaan pyykit ja tehdään töitä.

Lekotteluosasto koostuu futonista sekä kevyistä Ikko-futontuoleista, jotka ovat edullinen löytö Torista. Ruokailuun on parvekkeen toisessa päässä pöytä ja tuolit.

Parvekkeen kesäsisustus on värikäs kesäkukkien ja riemunkirjavien tyynypäällisten myötä. Löhöilyosastoa en uudista tänä vuonna syysväreihin, mutta ruokapöydän ympärillä tein pientä tuunausta.

Sain äidiltä ruskean pehmoisen huovan ja ostin kukkakaupasta kanervia pöydän kaunistukseksi. Kirppikseltä yritän ehkä vielä metsästää syksyisemmän värisiä ruukkua. Kanervat näyttävät tosi kauniilta kyllä vaaleissakin ruukuissa. Jännä juttu, mutta en tykännyt niistä lapsuudenkodissani yhtään. Kanervat olivat mielestäni karun ja koruttoman näköisiä ja muistuttivat lähinnä siitä, että kaikki vihreä katoaa. Nyt olen täysin eri mieltä. Niissä on kaunis väri, joka vaihtelee sen mukaan mistä suunnasta valo tulee.










2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen syysparveke! Jos haluat käydä kurkkaamassa muidenkin parvekkeita, niin niitä löytyy osoitteesta www.parveke.fi :) Aurinkoisia rentouttavia parvekehetkiä toivottaen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! :)

      Oi, hyvä linkkivinkki, täytyypä käydä kurkkaamassa miltä muiden parvekkeet näyttävät.

      Poista