maanantai 8. syyskuuta 2014

Syksyiset sohvatyynyt

Pitkän musta-valko-beige-harmaa -kauden jälkeen värit ovat alkaneet houkuttaa. Lieneeköhän syy myös siinä etten ole kipeänä jaksanut selata Pinterestiä ;)

Jostain luin, en muista mistä, että tummansininen tekee tuloaan sisustukseen.  Se on kieltämättä alkanut miellyttää silmää. Sen lisäksi olen kovin viehättynyt viininpunaisesta ja violetista. Näin ainakin syksyllä, keväällä voi sitten mieli muuttua.

Tilasin sohvalle uudet tyynyt. Henkkamaukan sinisävyinen on ihana...Sen vastapainoksi tilasin mustan rockimman tyynyn Ellokselta, vähän niin kuin miestä ajatellen - ettei mene liian hempeäksi. Tosin mies luki tyynystä ensimmäisenä sanat "body", "love" ja "relax" että se siitä rockista. Kyllä siinä lukee myös "punk"! Tosin tänään se huuteli pötkötellessään onnellisena sohvalla, että "onpas hienoja tyynyjä täällä". Hyvä niin :)

Vuosia sitten opiskelijaboxini oli kyllästetty seeprakuosilla, enkä pystynyt vilkaisemaankaan siihen päin vuosiin. Nyt se tuntuu taas hyvältä, pienenä annoksena, kuten tyynynä.

Ihana torkkupeitto on Pentikiltä. Siinä on hauska pinta ja kivat hapsut, väristä puhumattakaan.






2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis toi tummansininen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minunkin mielestä :) Nyt haaveilen hörhelöpöytäliinasta, mutta taitaa mennä liian hempeäksi ;)

      Poista